Zeer tevreden over de deurhor van Unilux

Logo-Unilux

Mijn grootouders wilde graag een deurhor plaatsen zodat zij binnen geen last meer zouden hebben van insecten. Ze vroegen mij om hulp bij het vinden van een bedrijf die duurzame horren aanbiedt. 

Zeer veel websites van verschillende bedrijven bezocht en met elkaar vergeleken

Toen ik samen met mijn grootmoeder op het internet op zoek ging naar een duurzame deurhor kregen we zeer veel zoekresultaten van bedrijven die deurhorren aanbieden. Nadat we een tijdje samen op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons allemaal het meeste aan de website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op website staat onder andere vermeld dat het bedrijf duurzame horren aanbiedt waar je 5 jaar garantie op ontvangt, het bedrijf een klant gemiddeld heeft aan een 8,5, het bedrijf binnen 1 week levert en dat de horren geheel in Nederlandse fabrieken worden gefabriceerd. Dit sprak mij en mijn grootouders erg aan waardoor we besloten om niet meer verder te zoeken en een kijkje te nemen naar de tarieven die het bedrijf hanteert voor de horren die zij aanbieden. 

horren

Geen last meer van insecten door de handige hor 

Het bedrijf hanteert voordelige tarieven wat ons erg aansprak. Daarom besloten mijn grootouders ook om over te gaan tot een aankoop. De hor werd erg snel geleverd en geplaatst door een lokale expert. Mijn grootouders hebben nu geen last meer van insecten en hun woning.