oud vervuild huis

Veel mensen zullen niet te maken krijgen met een vervuilde woning, wat ook maar beter is. Wellicht dat in je jeugd een keer een vervallen en/of verlaten huis bent binnen gekomen. De meeste mensen zullen alleen echt vervuilde woning tegenkomen op tv zoals een tv programma met heftige verzamelaars. Sommige mensen zullen vervuilde woningen opzoeken als hobby, vaak zijn dit mensen die het opknappen van huizen lukt vinden en dan weer door verkopen. 

Schoonmaken

Een vervuilde woning zal per case lastiger zijn om goed schoon te maken en je hebt hier dus ook verschillende niveaus van vervuiling. Bij het schoonmaken is het altijd handig om een specialist in te huren omdat met vervuiling ook gevaar kan komen kijken. Giftige stoffen kunnen ontwikkelen door schimmel of overgebleven gevaarlijke stoffen van vroeger zoals asbest. Deze stoffen kan je niet zelf zomaar handelen en dus zorg dat voordat de schoonmaak begint zorg dat je weet wat de gevaarlijke stoffen zijn die aanwezig zijn. 

Speciale gelegenheden

Er zijn bepaalde situaties waar je niet zomaar gaat schoonmaken. Hier heb je het over dood of menselijke uitwerpselen. Niet elk persoon is geschikt om hier mee om te gaan en al helemaal niet de “normale” schoonmakers. Hiervoor zoek je speciale services die er ervaring in hebben en mee om kunnen gaan. Elk bedrijf zal zijn eigen specialiteit hebben ik het schoonmaken en zoek er één uit die bij jouw situatie past. 


Bron: www.woning-ontruimingservice.nl