Krijg u uw deur niet meer open? Is de sleutel afgebroken, of zit het slot vast en draait deze niet meer? Dan bent u bij Slotenmaker Holland aan het juiste adres! Wij zullen er voor zorgen dat dat je nooit meer voor een dichte deur staat, zowel thuis als bij uw bedrijf. Uw sloten laten repareren of vervangen kan u aan de specialist overlaten, zodat er geen extra schade komt op het slot of op de deur. Onze deskundigen zijn gespecialiseerd in het openen van sloten, en helpen u hier graag mee, zodat u nooit meer voor een dichte deur hoeft te staan. 

Hoeveel kost het?

Als uw slot kapot is, is het natuurlijk nodig om deze te laten vervangen. Dit kan voor een specifiek slot zijn, maar ook voor alle sloten van een bedrijf of huis. Dit is natuurlijk een vrij grote klus, die u gemakkelijk over kan laten aan Slotenmaker Holland. Als uw slot met spoed vervangen moet worden, kunnen wij met een halfuur voor de deur staan, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo kan u uw slot laten vervangen wanneer dit ook maar nodig is.

Maar wat kost het nou precies om een slot te laten vervangen? Een prijs is moeilijk zo aan te geven, omdat het erg afhangt van de materialen die gebruikt worden, en van de tijd en werkzaamheden. Elk slot en elke sleutel is anders, dus de manier van vervanging ook. Afhankelijk van de gebruikte materialen, spreekt de monteur vooraf een prijs met u af. U kan ons ook via whatsapp foto’s doorsturen van uw slot, zodat wij makkelijker een inschatting kunnen maken. ‘S avonds en ‘s nachts geld er een ander tarief als overdag. 

Waarmee kunnen wij helpen? Bij Slotenmaker Holland helpen wij u met:

  • Cilinderslot vervangen
  • Slot buitendeur vervangen
  • Veiligheidsbeslag plaatsen
  • Meerpuntssluiting plaatsen
  • Advies inbraakpreventie
  • Sloten repareren of dichte deuren openmaken

Onze deskundigen staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vervangen of repareren van uw slot. U kan daarom altijd contact opnemen met onze verkopers, en vragen naar de kosten van een slot vervangen. U kan vragen om hulp met het onderhouden van uw sleutels, zowel als tips voor het zelf openkrijgen van uw deur. Neem dus snel contact op!

Dé slotenmaker voor uw klus

Slotenmaker Holland is dé geschikte specialist in uw klus. Onze deskundigen kunnen alles vanaf dichte deuren open maken tot advies geven over inbraakpreventie. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor uw spoedklussen, en kunnen vaak binnen een halfuur ter plekke zijn, indien nodig. Ook geven wij informatie over hoe u uw sloten beter kan onderhouden, of vervangen wij sloten. Wat kost sloten vervangen? En hoe gaan wij te werk? Voor deze vragen kan u meer informatie vinden op onze website of contact met ons opnemen.

Slotenmaker Holland staat klaar om te helpen bij uw problemen omtrent beveiliging en sloten zowel voor huis als bedrijf. Lees meer op onze website over bepaalde tips en adviezen die misschien van toepassing kunnen zijn bij uw situatie, of neem persoonlijk contact op zodat wij u altijd kunnen helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *