verstelbare barkruk

Wist je dat ook een verstelbare barkruk tot de mogelijkheden behoort om een leuk zitje te realiseren? Omdat niet iedereen dezelfde lengte heeft is een barkruk die je zelf op de gewenste hoogte kunt instellen een prima oplossing. Bekijk het aanbod en maak je keuze, dat kan online of in de showroom. Je kunt de barkrukken gratis laten bezorgen of zelf meenemen als dat jouw voorkeur heeft. Geef dit laatste bij je bestelling online door.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Laat je inspireren door voorbeelden op de site van barkrukken in hun omgeving opgesteld, zodat jij een idee krijgt over de meubels in een bepaalde stijl, kleur en uitvoering, vooral het onderstel kun je zo goed beoordelen.

verstelbare barkruk

Verstelbare barkruk schept mogelijkheden

Een verstelbare barkruk zorgt voor nog meer mogelijkheden om een gezellig zitje te realiseren. Een barkruk die je op verschillende hoogtes kunt instellen kun je op veel plaatsen gebruiken. Erg handig als er onverwacht meer bezoek komt om wat extra krukken te hebben, die op elke plek inzetbaar zijn.

Bekijk ze online of in de showroom, waar je de krukken ook kunt proberen. Het aanbod is groot, dus er valt wat te kiezen. Heb je graag advies, ook dat is een optie. Er wordt graag met je meegedacht. Voor elk budget en elke smaak (stijl) is er een barkruk te vinden. Op verzoek zijn de barkrukken zelfs op maat te maken. Laat je wensen horen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *