Ben jij opzoek naar muurstickers of wil je zelf een muursticker ontwerpen. Ontwerp nu jouw eigen unieke gepersonaliseerde muursticker met onze ontwerper of upload jouw eigen ontwerp. Ontwerp zelf jou muursticker naar eigen idee, en kleur op exact de gewenste maat. Vele soorten en mogelijkheden hebben Plak het zelf in hun assortiment. De muurstickers kun jij snel en makkelijk zelf ontwerpen en bestellen op de website van Plak je zelf.

Eigen ervaring

Voor mijn bedrijf wilde ik me eigen muurstickers ontwerpen. Ik wilde het logo van mijn bedrijf op de stickers maar ik wist niet waar ik mooie muurstickers kon laten maken. Ik heb veel op het internet gezocht naar bedrijven die stickers konden maken. Na lang zoeken kwam ik eindelijk bij de website plakhetzelf.nl. het bedrijft zorgt ervoor dat jouw wensen en behoeftes worden vervult met het maken van stickers. Muurstickers zijn er in 3 varianten. Je hebt prints op textiel dat is voor stickers die worden geplakt op niet hele gladde ondergronden. Een andere optie is om een sticker te laten maken met vinyl. Vinyl kun je op gladde en vlakke ondergronden plakken waardoor ze er nog steeds mooi uit zien ook hebben we een gesneden sticker.
Wil jij ook nou een leuke sticker dan raad ik jou zeker aan om is op de website te kijken van plak je zelf. Voor vragen kun je ze altijd bellen en de levertijd is ook zeer snel.