logo-keuken-en-keukens

Ben je op zoek naar een mooie keuken Elst? dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Keuken en Keukens. Dit bedrijf biedt namelijk super keukens aan voor een voordelige prijs.  

Een erg goede en overzichtelijke website 

Toen ik zelf samen met mijn vriendin op het internet op zoek ging naar keuken Elst kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt die keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Keuken en Keukens on het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelig prijzen hanteert voor de keukens die er voor jou worden ontworpen. Het bedrijf heeft namelijk geen personeel, wagenpark of showroom waardoor zij de kosten laag kunnen houden. Dit sprak ons beide super erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen om kennis te maken met de eigenaar. 

keuken

Zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Keuken en Keukens

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met de eigenaar van het bedrijf. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over onze wensen en heeft Frits de eigenaar van het bedrijf een ontwerp gemaakt die ons erg aansprak. Daarom besloten we ook om over  te gaan tot een aankoop van een keuken. De keuken werd een aantal weken geleverd en gemonteerd. De keuken ziet er super mooi uit en voldoet aan al onze wensen daarom zijn we ook erg tevreden voor Keuken en Keukens.