Zeker als je van plan bent een bepaald perceel te kopen of als je gewoon oprechte interesse hebt in een bepaald object, dan doe je er verstandig aan via kadastralekaart.com hypotheekinformatie te downloaden. Dit kan heel eenvoudig en de informatie die je krijgt is buitengewoon uitgebreid. Nooit eerder kreeg je dergelijke nauwkeurige kadastrale gegevens voorgeschoteld.

Uittreksel van de hypotheekakte

Download je hypotheekinformatie, dan krijg je informatie over de hypotheek die op dat moment op een bepaald kadastraal object rust. Je krijgt een rapport met daarin een uittreksel van de hypotheekakte. Maar dat is echter lang niet alles; zo krijg je als je besluit de informatie te downloaden de namen van de hypotheekhouders die er op dat moment bekend zijn, de datum van inschrijving en krijg je inzicht in het zakelijke recht. Ook word je met de hypotheekinformatie inzicht geboden in de hoofdsom die met het object gemoeid is of indien van toepassing het bedrag van inschrijving of beslaglegging.

Altijd de meest recente informatie downloaden

Ook word je inzicht geboden in de hoogte van de hypotheekrente. Hier geldt wel de mits dat die dan wel in het bezit dient te zijn van het Kadaster, en dat is niet in honderd procent van de gevallen aan de orde. Kies je voor het downloaden van hypotheekinformatie via kadastralekaart.com, dan krijg je in elk geval steeds de meest recente informatie op basis van de kadastrale kaart.

Koop aanvullende producten of word abonnee

Je krijgt het rapport op A4 formaat en het downloaden kan meteen en is niet gecompliceerd laat staan moeilijk. De informatie die je krijgt geldt als officiële data en is zoals gesteld altijd actueel. En zo biedt kadastralekaart.com meer relevante informatie. Het bekijken van de kaart van ons land is gratis. Je kunt echter een aantal aanvullende abonnementen afsluiten of bepaalde producten los aanschaffen.