Het hebben van een bad in een badkamer zie je niet zoveel meer voorkomen, omdat mensen liever lekker snel onder de douche stappen. Maar tegenwoordig wordt het steeds populairder om iets van hottub, bubbelbad of jacuzzi te hebben. Op zich niet een heel gek idee, want iedereen zoekt zijn of haar ontspanning op haar eigen manier. Want hoe lekker is het nou om in een lekkere warme hottub te zitten, wanneer het buiten koud is? Of om lekker een boek te lezen wanneer je in de hottub zitten en dat misschien wel met een lekker glaasje wijn. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wat is nou het verschil?

Maar de keuze is reuze, want er zijn zoveel verschillende soorten, want zo heb je hottubs, bubbelbaden, jacuzzi, maar ook badkuipen. Maar wat is nou het verschil tussen een hottub en een jacuzzi? Eigenlijk helemaal niets, het enigste verschil is dat een hottub van hout gemaakt is en een jacuzzi niet. En waar zet ik nou zo’n groot ding neer met weinig ruimte? Een hottub  zet je altijd buiten neer, maar een jacuzzi kan binnen en buiten geplaatst worden. Dus aan jou de keuze, zit je liever liever binnen in een jacuzzi of kijk je liever in de avond naar de sterren vanuit je hottub?

Is het hebben van een hottub duur?

Naast een hottub kopen of een jacuzzi, moet er ook gedacht worden aan de energiekosten, stroomkosten en het wateronderhoud. Zo kunnen de kosten tegenwoordig aardig oplopen en daar heeft niet iedereen het geld voor uiteraard. Maar waarom zou je een hele dure jacuzzi of hottub aanschaffen? Tegenwoordig zijn er zat goedkope soorten jacuzzi’s te koop en zo heeft iedereen dus de kans om lekker te genieten van een warme jacuzzi. Je moet er uiteraard wel de ruimte voor hebben, maar waar wacht je nog op? Ik zou zeggen schaf zo snel mogelijk zo’n goedkope jacuzzi aan en geniet van de warme jacuzzi tijdens de avonduren en het kijken naar de sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *