Ga je een vlonder aanleggen? Dan heb je hiervoor vlonderschroeven nodig. Vlonderschroeven zorgen ervoor dat je vlonder beter bestand is tegen weersomstandigheden, maar natuurlijk ook dat je te maken hebt met een sterke bevestiging. Het is zeer eenvoudig om online vlonderschroeven te bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit RVS of stalen vlonderschroeven. De RVS vlonderschroeven worden vaker gekozen, met name vanwege de betere bescherming tegen corrosie.

Vlonderschroeven van Topdrill en DynaPlus

Je kunt kiezen voor vlonderschroeven van topmerken als Topdrill en DynaPlus. Van Topdrill bestel je gemakkelijk en snel zelfborende vlonderschroeven. Deze schroeven hebben een speciale boorpunt waarmee je voorkomt dat er splijten in het hout ontstaan. Daarnaast zijn de schroeven goed te verwerken in hardhouten vlonderplanken, zonder dat je deze eerst voor moet boren. Er zijn ook speciale boorschroeven verkrijgbaar die zijn voorzien van een TX-drive voor een optimale krachtoverbrenging van de bit op de schroef.

Van het merk DynaPlus kun je goede vlonderschroeven bestellen met AR-coating en TX-drive. Deze vlonderschroeven zijn het alternatief voor RVS vlonderschroeven. RVS kan leiden tot het afbreken van de schroef tijdens het indraaien omdat het een zachte staalsoort is. De vlonderschroeven van DynaPlus zijn gemaakt van gehard carbonstaal en zijn dan ook twee keer zo sterk. Hierdoor breken ze nooit meer af tijdens het indraaien. Door de verschillende opties is het gemakkelijk om de juiste vlonderschroeven voor je klus te vinden en bestellen. Dit doe je heel eenvoudig en snel online. Dankzij de snelle verzending kun je snel aan de slag met je klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *