kelderlekkage

Helaas komt het veel voor, een kelderlekkage. Een lekkage in een kelder is erg vervelend en kan nare gevolgen hebben. Veel mensen gebruiken hun kelder namelijk om persoonlijke bezittingen in op te slaan. Naast voeding, slaan mensen ook andere waardevolle spullen op in hun kelder. Door een kelderlekkage kan er dus veel schade ontstaan. Daarnaast ontstaan er door een lekkage in je kelder vervelende geurtjes. Deze geurtjes komen tot stand doordat er een hoge vochtigheidsgraad ontstaat.

kelderlekkage

Kelderlekkage tast je woning aan

Voor veel mensen zal duidelijk zijn dat een kelderlekkage je woning aan zal tasten. Echter weten een deel van deze mensen niet op welke manier dit zal zijn. Het vervelendste en tevens ook ergste gevolg van een lekkage is schade aan de fundering van je woning. Dit kan vergaande gevolgen hebben. Zorg er dus tijdig voor dat je gebruik maakt van een expert. 

Verzekerde reparatie

De reparatie van je kelderlekkage zal in een aantal gevallen zelfs verzekerd zijn. Als je een opstalverzekering hebt, is de kans groot dat de verzekeraar de reparatie van je kelderlekkage zal vergoeden. Echter moet je hiervoor wel in zee gaan met een professional, zoals Moorman Totaal Techniek. Door de specialistische aanpak van Moorman Totaal Techniek, werken verzekeraars graag met hen samen. Dankzij de moderne werkwijze van is het onnodig om muren, plafonds en vloeren open te breken. Dit zorgt ervoor dat er geen extra schade ontstaat. Daarnaast het zo dat de werkzaamheden hierdoor sneller afgerond zijn. 

kelderlekkage

Lekdetectie door heel Nederland

Doordat Moorman Totaal Techniek connecties heeft over heel Nederland. Kunnen zij iedereen snel helpen. Je hoeft dus niet lang te wachten tot Moorman Totaal Techniek op bestemming is.