lekker bbq

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een Big Green Egg kunt kopen? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim en divers aanbod aan barbecues aan. Iedere barbecue die wij aanbieden is een bijzondere barbecue die uw tuin volledig afmaakt. Wist u dat de Big Green Egg een barbecue is waarmee u niet alleen kunt barbecueën, maar waarmee u bijvoorbeeld ook kunt bakken of grillen? De mogelijkheden van een Big Green Egg zijn eindeloos. Ook met andere modellen en merken kunt u een wonderlijk gerecht klaarmaken. Eigenlijk kunt u een barbecue zien als een sieraad voor uw tuin. Het kleed uw tuin als het ware aan en u kunt heerlijk genieten van de rust en de goede gesprekken rondom de Big Green Egg.

big greem eg

De Big Green Egg: een bijzondere barbecue

De Big Green Egg is een product van premium kwaliteit. De barbecue gaat jarenlang mee en blijft van goede kwaliteit. De Big Green Egg heeft in de loop der jaren diverse modellen op de markt gebracht. De Big Green Egg modellen variëren van mini tot extra large. Dit ligt helemaal aan de tuin waar de barbecue komt te staan. Waar wilt u de Big Green Egg precies voor gaan gebruiken? Voor een compleet gezin of heeft u aan een mini genoeg? Wij hebben alle modellen bij ons in de showroom staan. Wilt u graag kennis maken met de verschillende modellen, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze showroom.

large egg samenstellen

Een Big Green Egg kopen

Wist u dat wij ook verschillende accessoires aanbieden? Voor ieder model, in iedere kleur en volledig naar wens bieden wij u verschillende accessoires aan. Wilt u ook graag kennis maken met de Big Green Egg barbecue? De beste producten krijgen door garing in de Big Green Egg een extra en alom gewaardeerd bijzonder smaakaccent. Het is sappig en mals als ook gezond en verantwoord koken. De vormgeving en het gebruikte materiaal maken dat binnenin de Big Green Egg een constante luchtstroom plaatsvindt. Deze is essentieel voor het gelijkmatig garen en voor een zuinig gebruik van het houtskool. Materiaal en design van de Big Green Egg geven de outdoor cooker tevens een visueel aantrekkelijke uitstraling. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de Big Green Egg? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar voor al uw vragen.