Zolderraam

Vanaf het moment dat wij op de website van Bouw-handel.nl zijn terecht gekomen, zijn wij aan het klussen geslagen. Al een tijd liepen wij met het idee om onze zolder te gaan verbouwen. Jarenlang heeft deze als opslag gediend, maar nu er gezinsuitbreiding aan zit te komen, hebben wij deze ruimte hard nodig. Het is de bedoeling dat wij naar zolder gaan en onze baby op onze oude kamer gaat slapen. Echter onze zolder is niet echt een uitdagende plek om hier een bed neer te zetten. Maar helaas hebben wij niet veel ruimte in huis en was dit de enige mogelijkheid.

Via Bouw-handel.nl een mooi raam besteld

Als eerste moesten wij de rommel op zolder opruimen. Gelukkig was dit snel gedaan. Veel spullen gebruikten wij toch niet en deze konden meteen afgevoerd worden. Via de bouw handel hadden wij diverse mooie zolderramen voorbij zien komen. Voordeel is dat je deze makkelijk online kan bestellen en hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan. Echter moet je er wel op letten dat je de juiste maten door geeft. Het zal namelijk jammer zijn wanneer een geleverd raam niet zal passen.

Inmiddels hebben wij de intrek op zolder al genomen. Onze baby laat nog even op zich wachten, maar dat maakt niet uit. Kunnen wij ondertussen de babykamer helemaal mooi maken. Door het plaatsen van een dakraam hebben wij nu een licht zolder en is een prettige plek geworden om op te slapen.