Maxifleur kunstbomen

In je winkel, restaurant of thuis probeer je natuurlijk de gezelligste sfeer te krijgen, bloemen en planten helpen daar zeker aan mee. Grote planten of beter gezegd mooie bomen geven je ruimte een compleet andere sfeer, je krijgt er energie van en het staat ook mooi. Helaas zijn grotere bomen moeilijk te onderhouden, met Maxifleur kunstbomen heb je altijd een mooie groene boom in je ruimte. Voordeel hiervan is dat je weinig onderhoud aan de boom hoeft te plegen.

Realistisch

Een levensecht exemplaar

De Maxifleur kunstbomen zijn niet van echt te onderscheiden, zonder water te geven blijven ze altijd mooi en blijven de bladeren mooi groen en vallen niet uit. Het enige wat je hoeft te doen is de boom schoon te houden, dit komt erop neer dat het stof van de bladeren moet worden gehaald. Dit kun je doen met een speciale reinigingsdoek. De boom kan tevens in de volle zon staan zonder te verkleuren, dit komt omdat het materiaal van de boom UV bestendig is.

Onderhoudsvriendelijk

Bomen voor binnen en buiten

Bomen zijn niet alleen in de tuin mooi, in huis is het ook leuk om te genieten van de Maxifleur kunstbomen. Wat dacht je van een mooie bloeiende boom met prachtige kleuren, voordeel van kunst is dat het altijd mooi blijft hoe lang deze ook staat. Maar ook een mooie palm binnen of buiten zal een heel ander aanzicht geven, de bekende Bonsai boom waar niemand omheen kan. Wil je het plaatje helemaal afmaken kijk ook eens bij de prachtige sierpotten om je boom in te zetten, op deze manier heb je een prachtige decoratie waar ook.